Wednesday, 25 February 2009

Mesyuarat #2 AJKT GEMILANGMesyuarat kali kedua AJKT Persatuan Gemilang Daerah Tutong ini adalah bertujuan membentangkan laporan kewangan 2007-2008, mengemaskini laporan dan usul-usul pindaan perlembagaan, mengemas kinikan borang kemasukan ahli baru Gemilang dan laporan dari pengerusi dari setiap bahagian perjalanan aktiviti suku tahun pertama 2009.

Mesyuarat kali ini bertempat dikediaman Setiausaha Agung Gemilang dan acara bermula dengan bacaan surah Al-Fatihah yang diketuai oleh Yang dipertua GEMILANG Awg Hj Mohd Ayub. Gambar 2 kanan: Timbalan dipertua Lef.Kol Awg Sallehin sedang menyemak laporan yang dibaca oleh setiausaha Agung GEMILANG.

Pengerusi Radio Gemilang Abd Ahsunah DLR hj Md Jair bersama dengan Pengerusi berserta setiausaha bahagian Seni, Kebudayaan dan Sukan.

Setiausaha Agung Gemilang Siti Hasibah Yasmoon ketika sedang membaca laporan dan sebelah kanan Pengerusi Gemilang 4x4 dan Pengerusi Ekonomi Gemilang.

Sedang menyemak laporan mengenai kewangan Gemilang oleh Awg Zamain Sia sebelum dibentangkan kepada AJKT untuk disemak bersama dan disahkan laporan kewangan 2007-2008 tersebut.


Diucapkan berbanyak-banyak terima kasih diatas kehadiran Jawatankuasa tadbir (Eksekutif), Pengerusi Bahagian dan Setiausaha bahagian diatas kerjasama untuk memenuhi misi GEMILANG kita.